Вестник Ню Йорк Таймс публикува в сряда статия с прихванати разговори на

...
Вестник Ню Йорк Таймс публикува в сряда статия с прихванати разговори на
Коментари Харесай

Ню Йорк Таймс разгласи разговори на руски войници

Вестник  " Ню Йорк Таймс "  публикува в сряда публикация с прихванати диалози на съветски бойци в Украйна с техни близки и другари.

Американското издание разгласява серия от разговори, за които се твърди, че са извършени сред военнослужещите на фронта и техните фамилии в Русия. В по-голямата част от тях доминира скептицизмът за изхода от войната.

„ Путин е вманиачен. Иска да превземем Киев, само че не можем да го създадем. Офанзивата ни е в застой, губим войната. Загубихме половин полк. Щом се прибера у дома, ще напусна проклетата войска ”, гласят единствено част от оповестените изречения на съветските бойци.

В различен диалог пък боец декларира на майка си, че " тази война е най-лошото решение, което е взимало съветското държавно управление ". От другата страна на линията майка му му споделя, че съгласно медиите в Русия " всичко върви по проект ".

В телефонните си диалози с приятелите и фамилиите си съветските бойци описват за неуспеха на съветската войска в Украйна и изтезанията на цивилни, критикувайки най-много съветския водач единствено седмици след началото на нашествието.

Тези аудиозаписи, които разрешават да се разбере по-ясно обстановката на фронта, са тествани от " Ню Йорк Таймс " посредством секване на съветски телефонни номера с приложения за известия – развой, който лишил два месеца.
ТЕМА преди 2 часа 830 преди 2 часа 492 преди 5 часа 551
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР